Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

PokkelRock met de Dolly en zien Tarrels en de Høksons

De Hoksons bij Filip de Jonge in de show

De Hoksons bij Filip de Jonge in de show

MUSSELKANAAL – is een evenement rijker. Op 11 mei aanstaande zal in de grote zaal Café/Restaurant “de Gelegenheid” de eerste editie van PokkelRock plaatsvinden. Dit boerenrockfestijn is een goede aanvulling op de jaarlijkse Snikkeweek waarin Musselkanaal op dat moment verkeert. De organisatie heeft voor de eerste editie gekozen voor twee bands die langzaam maar zeker hun sporen af beginnen te werpen in de boerenrockscene, namelijk: Dolly en zien Tarrels en de Høksons.

De eerst genoemde is bekend van de albums: “Jong & Onwies” en “Hits(ig)” en hebben kortgeleden hun nieuwe single: “Sanne” gepresenteerd. Deze eigenwijze boerenrockers weten in combinatie met hun aanstekelijke nummers een knallende show neer te zetten. De Høksons kennen we natuurlijk van hun singles: “Drøge Bek!” en het pas uitgebrachte “Eem d’r Aanzitten.” Hun repertoire is intussen verrijkt met meer rock ’n roll uit eigen doos, de planning van de band is dan ook om begin 2014 hun debuutalbum te lanceren. Dit jaar dendert hun tourkaravaan met “de Antihelden Tour” dus ook door Musselkanaal. Tijdens een show van de Høksons gaan alle remmen los voor een onvergetelijke avond! De voorverkoop van PokkelRock zal 16 maart van start gaan, kaarten kosten € 5,= per stuk. Voor voorverkoopadressen en meer informatie check de website van PokkelRock op: www.pokkelrock.nl.

[youtube id=”jYWsTybTvFI” width=”600″ height=”350″]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.