Direct naar de inhoud.

Koninklijke onderscheidingen tijdens korpsavond brandweer Zuid-Groningen

  • door:
  • op:
Catrien Rave-Baalman toegesproken door burgemeester Galama
Catrien Rave-Baalman toegesproken door burgemeester Galama

STADSKANAAL – Catrien Rave-Baalman heeft zaterdagavond, na 20 jaar, afscheid genomen van het brandweerkorps in Stadskanaal. Ze was indertijd de eerste vrouw ooit in dat korps. Rave-Baalman werd koninklijk onderscheiden. Een lintje was er op dezelfde avond ook voor Eddie Timmer. Hij nam na 26 jaar afscheid van het brandweerkorps in zijn dorp Vlagtwedde. De brandweer in de gemeenten Stadskanaal en Vlagtwedde vallen allebei onder de Regionale Brandweer Zuid-Groningen (RBZG). De uitreikingen werden verricht door burgemeester Leontien Kompier van de gemeente Vlagtwedde en burgemeester Baukje Galama van de gemeente Stadskanaal tijdens de korpsavond van de brandweer RBZG.

Lees meer op RTVS 112regioflits

Koninklijke onderscheidingen
Koninklijke onderscheidingen ( f: Martijn Prins / RTVS )

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-