Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Koninklijke onderscheidingen tijdens korpsavond brandweer Zuid-Groningen

Catrien Rave-Baalman toegesproken door burgemeester Galama

Catrien Rave-Baalman toegesproken door burgemeester Galama

STADSKANAAL – Catrien Rave-Baalman heeft zaterdagavond, na 20 jaar, afscheid genomen van het brandweerkorps in Stadskanaal. Ze was indertijd de eerste vrouw ooit in dat korps. Rave-Baalman werd koninklijk onderscheiden. Een lintje was er op dezelfde avond ook voor Eddie Timmer. Hij nam na 26 jaar afscheid van het brandweerkorps in zijn dorp Vlagtwedde. De brandweer in de gemeenten Stadskanaal en Vlagtwedde vallen allebei onder de Regionale Brandweer Zuid-Groningen (RBZG). De uitreikingen werden verricht door burgemeester Leontien Kompier van de gemeente Vlagtwedde en burgemeester Baukje Galama van de gemeente Stadskanaal tijdens de korpsavond van de brandweer RBZG.

Lees meer op RTVS 112regioflits

Koninklijke onderscheidingen

Koninklijke onderscheidingen ( f: Martijn Prins / RTVS )

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.