Direct naar de inhoud.

Sluisdeuren in Het Stadskanaal voor eventjes op slot

SluisSTADSKANAAL – Maandagmiddag is een van de sluisdeuren aan de Hoofdstraat defect geraakt. Een onderdeel in het sluitmechanisme is door een onbekende oorzaak volledig kromgetrokken. De boten kunnen vandaag nog wel doorgang vinden. De brugwachters werkten hiervoor in hun vrije tijd door om het vervelende euvel te herstellen. Morgen (6 augustus) worden de sluisdeuren gerepareerd. Deze reparatiewerkzaamheden zullen ongeveer een halve dag gaan duren. Tijdens deze werkzaamheden kan het vaarverkeer geen doorgang door de sluis krijgen.

 

(Foto’s Marc Dol / RTVS)

Sluis en brugwachter

Sluis 2

Sluisdeuren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-