Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Snikkeweek gaat digitaal

Foto: M. Dol – RTV1

MUSSELKANAAL – In de week van Hemelvaartsdag is er traditiegetrouw elk jaar de Snikkeweek in Musselkanaal. De hele week staat het dorp op z’n kop van de activiteiten die er gehouden worden. Dit jaar gaan alle activiteiten niet door. Een van de hoogtepunten is het Stadskanaal vol met boten. De organisatie wil toch een beetje het gevoel van de Snikkeweek overbrengen en vraagt daarom op hun Facebookpagina om te reageren met een foto van je boot. Het thema van dit jaar is dan ook ´´Een leeg kanaal?…dan maar digitaal!´´

Volgens planning zou vandaag (dinsdag 19 mei) de opening zijn van de Snikkeweek 2020.

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.