Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vlagtwedde hoopt op overwinning bij HLDVG

Langlaufen in Vlagtwedde bij HLDVG (f: twitter)

Langlaufen in Vlagtwedde bij HLDVG (f: twitter)

VLAGTWEDDE – Het dorp Vlagtwedde zit bij de tien finalisten in de verkiezing “Het Leukste Dorp van Groningen”. Aanstaande vrijdag 16 augustus wordt tijdens een live-uitzending van RTV Noord de uiteindelijke winnaar bekendgemaakt. Wethouder Herman Kuipers zal  namens de gemeente Vlagtwedde hierbij aanwezig zijn. Het college van burgemeester en wethouders is zeer verheugd en hoopt natuurlijk op een zo hoog mogelijke eindnotering. Daarom roept het college mensen op om hun stem uit te brengen op Vlagtwedde.

 

Stemmen

Dat kan  via: leukstedorpvangroningen.nl. Op woensdag 31 juli stond het dorp Vlagtwedde de hele dag centraal bij RTV Noord met het thema wintersport! Vlagtwedde liet toen zien een finaleplaats bij HLDVG waardig te zijn.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.