Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Met drank op over de kop

Politie-112-logo-alarm-hulpdiensten. groot formaat.Stadskanaal – Vrijdagavond heeft de politie een 21-jarige automobilist uit Stadskanaal aangehouden voor het rijden onder invloed en het verlaten van de plek van een ongeval.

De beginnend bestuurder was op de Stelmaker de macht over het stuur verloren waarna hij met zijn auto op de kop in de sloot belande. De man klom uit de auto en ging er vervolgens vandoor. Een oplettende getuige alarmeerde de politie. De man kon in de buurt worden aangehouden. Daar bleek dat hij alcohol had gedronken. Hij blies 710 ug/l bij de ademanalyse, ongeveer 1,6 promille. Het rijbewijs van deze beginnend bestuurder is ingevorderd.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.