Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Primeur voor de Musselhorst: Eerste school nieuwe avondvierdaagse

Voorzitter Beka Lubben en mensen van de Musselhorst - Foto: msktje.info

Voorzitter Beka Lubben en mensen van de Musselhorst – Foto: msktje.info

MUSSELKANAAL – Het was veel inwoners van Musselkanaal een doorn in het oog: hun dorp miste een eigen avondvierdaagse. Enkele inwoners van Musselkanaal hebben besloten daar wat aan te gaan doen. In 2014 willen ze voor het eerst sinds vele jaren weer een avondvierdaagse organiseren.

De OBS de Musselhorst had gisteravond de primeur: tijdens het pleinfeest van de school werd de toezegging gedaan dat zij mee zullen doen met de nieuwe vierdaagse. De organisatie hoopt dat alle andere scholen nu zullen volgen.

Inmiddels zijn ook de eerste gesprekken met de gemeente geweest, die positief tegenover de plannen staan. De routes zijn inmiddels uitgezet en zullen binnenkort worden voorgelegd aan de gemeente. Het ziet er dus positief uit voor de vierdaagse! Voor meer informatie, of om u aan te melden als vrijwilliger kunt u kijken op facebook; klik hier.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.