Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Politie houdt man aan voor bedreiging

Politie+578Ter Apel – De politie hield zondagavond op het terrein van het asielzoekerscentrum (AZC) aan de Ter Apelervenen in Ter Apel een 23-jarige man afkomstig uit Libië aan voor bedreiging. De man wordt ervan verdacht dat hij een andere asielzoeker (35 jaar) met een mes heeft bedreigd.

Aan het geweldsdelict ligt vermoedelijk een onderlinge ruzie ten grondslag. De verdachte werd in een cel ingesloten. Het slachtoffer heeft al aangifte gedaan. De 23-jarige man wordt vandaag gehoord. De politie maakt proces-verbaal op.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.