Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vuurwerk in beslag genomen in Ter Apel

StockphotoPolitieTER APEL – De politie nam in de nacht van zaterdag op zondag bij een woning aan de Hoofdkade 81 kilo vuurwerk in beslag. Nadat er meerdere klachten, nu en de afgelopen maand, binnen kwamen over het afsteken van vuurwerk, werd er een onderzoek ingesteld.

Bij de betreffende woning werden in de achtertuin resten van afgestoken vuurwerk aangetroffen. De bewoner, een 42-jarige man, wenste in eerste instantie de politie niet toe te laten tot zijn erf en woning. Uiteindelijk koos hij eieren voor zijn geld en toonde de politie 81 kilo in de garage opgeslagen divers vuurwerk. Tegen de eigenaar wordt proces-verbaal opgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.