Direct naar de inhoud.

Hitzanger Nielsen komt naar Musselkanaal

  • door:
  • op:

image-728x1024MUSSELKANAAL – De bekende zanger Nielson komt zaterdag 7 december naar Musselkanaal toe . De hitzanger is dan  te gast in feestcafé ‘De Gelegenheid’, op de allereerste editie van ‘DJ Hermen Invites’. Zanger Nielson brak door in het programma “De beste singer-songwriter van Nederland” en had daarna enkele  Top 10-hits, waaronder ‘Beauty en the brains’. Samen met de band Bløf staat Nielson nu opnieuw in de hitlijsten met het nummer ‘Mannenharten’, de titelsong van de gelijknamige film.

“DJ Hermen Invites” moet een terugkerend evenement worden waarbij  telkens een bekende artiest wordt uitgenodigd. Meer informatie (en kaarten voor 7,50 euro in de voorverkoop) te verkrijgen via de website: djhermen of bij de Gelegenheid in Musselkanaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-