Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gemeente schenkt speciaal boekwerk aan de bibliotheek

Wethouder E BiezeSTADSKANAAL – Wethouder Erik Bieze (GBS) heeft afgelopen dinsdag in Stadskanaal het boek “De grachten van Amsterdam” aan de bibliotheek geschonken. Het boek was een geschenk van de gemeente Amsterdam aan de gemeente Stadskanaal. Het lijvige boekwerk geeft een historisch overzicht van de Amsterdamse grachten, in het kader van het 400-jarig bestaan ervan. Janneke Klok nam namens de bibliotheek het prachtige boek in ontvangst. Het boek is nu beschikbaar is voor alle bezoekers van de bibliotheek.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.