Direct naar de inhoud.

Tweede aanhouding in onderzoek ontvoering

  • door:
  • op:

politie_boeienEzinge – De politie heeft vanochtend, maandag 2 december, in Winschoten een 40-jarige inwoner van die plaats aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de ontvoering van een 5-jarig meisje uit Ezinge. Het was de tweede aanhouding die de politie deed in dit onderzoek. Al eerder werd een 38-jarige inwoner van Oude Pekela aangehouden.

Maandagavond 18 november drongen twee mannen een woning in Ezinge binnen. De bewoners werden bedreigd en mishandeld. Vervolgens werd het 5-jarige meisje ontvoerd. De bewoners waarschuwden daarop de politie. Na onderzoek werd duidelijk dat de ex-partner van de bewoonster betrokken was bij de ontvoering. Deze 38-jarige inwoner van Oude Pekela kon ’s nachts door een Arrestatieteam worden aangehouden. Het meisje bleek bij hem in de woning te verblijven. Ze verkeerde in goede gezondheid en is overgedragen aan haar familie.

Onderzoek
Nadat een einde was gemaakt aan de ontvoering werd de 38-jarige man aangehouden. Hij werd overgebracht naar het politiebureau en daar ingesloten voor nader onderzoek. Tijdens dit onderzoek kwam ook de 40-jarige inwoner van Winschoten in beeld. Na toestemming van de officier van justitie werd hij maandagochtend vroeg aangehouden. Ook deze man werd overgebracht naar het politiebureau en daar ingesloten. Het onderzoek wordt voortgezet.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal