Direct naar de inhoud.

Glazen Hunebed bij Radio Aa en Hunze

  • door:
  • op:

Glazen_HunebedGIETEN – Geen glazenhuis maar een Glazen Hunebed. Bram Koster, Bert Koning en Leon de Jonge sluiten zichzelf 48 uur op in dit Glazen Hunebed. Deze namen van de dj’s zijn vorige week bekendgemaakt. Het drietal werkt allemaal vrijwillig bij de lokale omroep Radio Aa en Hunze. Het Glazen Hunebed, vrij naar het Glazen Huis van 3FM, staat van 19 tot en met 21 december op de Brink in het dorp Gieten. Het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de voedselbank. Of de radiomannen tijdens de opsluiting gaan vasten, net zoals de 3FM-dj’s dat doen tijdens Serious Request, is niet bekend. De lokale zender is te ontvangen via de 105.6 FM in de (lokale) ether.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal