Direct naar de inhoud.

DJ’s onwel in Glazen Huis Gieten

  • door:
  • op:

Glazen hunebedGIETEN – De Glazen Hunebed actie die Radio Aa en Hunze in Gieten heeft opgezet is gisteravond helaas voortijdig afgelopen. De drie DJ’s die in het huis verbleven (Leon de Jonge, Bram Koning en Bert Koster) zijn rond 11 uur onwel geworden in het huis. De oorzaak is nog niet bekend. In eerste instantie werd gedacht aan koolmonoxide, maar uit metingen van de brandweer bleek dat niet. Media spreken van een probleem aan een kachel of met de luchtverversingsinstallatie. Twee van de Dj’s konden na onderzoek het ziekenhuis weer verlaten, een moest een nacht blijven ter observatie.

Radio Aa en Hunze heeft de actie op poten gezet voor de stichting Arme kant van Aa en Hunze. De actie liep goed, gisteravind was al ruim € 4.000,- aan geld en goederen ingezameld. Voor vandaag stonden nog allerlei activiteiten gepland, die nu niet doorgaan. Wel is het natuurlijk nog mogelijk om donaties te doen of goederen te brengen.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal