Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

DJ’s onwel in Glazen Huis Gieten

Glazen hunebedGIETEN – De Glazen Hunebed actie die Radio Aa en Hunze in Gieten heeft opgezet is gisteravond helaas voortijdig afgelopen. De drie DJ’s die in het huis verbleven (Leon de Jonge, Bram Koning en Bert Koster) zijn rond 11 uur onwel geworden in het huis. De oorzaak is nog niet bekend. In eerste instantie werd gedacht aan koolmonoxide, maar uit metingen van de brandweer bleek dat niet. Media spreken van een probleem aan een kachel of met de luchtverversingsinstallatie. Twee van de Dj’s konden na onderzoek het ziekenhuis weer verlaten, een moest een nacht blijven ter observatie.

Radio Aa en Hunze heeft de actie op poten gezet voor de stichting Arme kant van Aa en Hunze. De actie liep goed, gisteravind was al ruim € 4.000,- aan geld en goederen ingezameld. Voor vandaag stonden nog allerlei activiteiten gepland, die nu niet doorgaan. Wel is het natuurlijk nog mogelijk om donaties te doen of goederen te brengen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

3 Reacties op “DJ’s onwel in Glazen Huis Gieten

  1. ze moeten is eindelijk stoppen met dit gekken werk,dit lijkt puur amerikaans,het word hier steeds gekker met dat amerikaans gedoe,ik kan maar een ding zegge ziek ben je in je hoofd als je hier aan mee doet,en dan nog geluid overlast,je zou der maar in de buurt wonen als je moet werken en niet kan slapen ,met deze kermis

  2. Je bent ziek in je hoofd wanneer je zo reageert als jij l.s. Mafkees

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.