Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Lokale politiek praat over Musselkanaal

musselkanaalMUSSELKANAAL – Aanstaande dinsdagavond ( 7 januari ) organiseert ‘Dorpsbelangen Musselkanaal’ een verkiezingsavond waarop alle gemeentelijke partijen niet alleen hun eigen verkiezingsprogramma presenteren, maar ook laten zien welke plaats het dorp Musselkanaal in hun programma inneemt. Bovendien is er voor inwoners de gelegenheid vragen te stellen en om ideeën en wensen met de fractieleden van de gemeenteraad te delen.

 
De gemeenteraadsverkiezingen van 2014 zijn op woensdag 19 maart. Het kan dus een interessante avond worden voor zowel de lokale politici als voor de inwoners. Uiteindelijk beslist de gemeenteraad over de toekomst van Musselkanaal maar de inwoner van Musselkanaal beslist natuurlijk in het stemhokje over de samenstelling van de gemeenteraad. Alle politieke partijen waarop men kan stemmen zullen aanwezig te zijn. De verkiezingsavond wordt gehouden in restaurant ” De Gelegenheid” aan de Kruisstraat1 te Musselkanaal en begint om 20.00 uur.

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.