Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Iwan Kamminga winnaar 41e nieuwjaarsloop Stadskanaal

Foto: Ronny Wiekenkamp

Foto: Ronny Wiekenkamp

STADSKANAAL Iwan Kamminga uit Nieuwe Pekela is gisteren winnaar geworden van de Schutrups Nieuwjaarsloop 2014 (voorheen de Univé RTV Stadskanaal Nieuwjaarsloop) over 10.000 meter in Stadskanaal. Kamminga nam direct na de start de leiding en had uiteindelijk een voorsprong van 200 meter op Joris Kampen uit Groningen.

Yasmin Hillebrink, ook uit Groningen, won bij de vrouwen. De Nieuwjaarsloop bestond dit jaar uit een wedstrijdloop over tien kilometer en een trimloop over maximaal tien kilometer (twee rondjes van vijf kilometer). De organisatie was net als voorgaande jaren in handen van de Runners Stadskanaal en de Stichting Loopcircuit Oost Groningen. De start en finish werd, zoals altijd, verbaal ondersteund door Harm Noor.

Foto’s en een filmje kun je zien op: Regio-event.blogspot

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.