Direct naar de inhoud.

Huldiging clubkampioenen `De Runners`

  • door:
  • op:

De Runners ontvingen een boeket bloemen en een bidon (F: Klamert Klein)
STADSKANAAL – Woensdagavond 1 maart jl. zijn de clubkampioenen van de hardloopvereniging `De Runners` uit Stadskanaal gehuldigd. Om voor de titel `clubkampioen` in aanmerking te komen, moet men 5 van de 7 kampioenswedstrijden uitgelopen hebben.

De zeven kampioenschappen worden door het hele jaar gehouden. De deelnemers, mannen en vrouwen, zijn ingedeeld in meerdere leeftijdscategorieën, van senioren tot 60+. Niet alleen is het wedstrijdelement belangrijk, ook zijn er een paar wedstrijden die zonder horloge worden gelopen en waarbij men van tevoren zegt hoe lang de afstand is die men denkt te lopen.

Er deden afgelopen jaar ongeveer 170 deelnemers mee met de kampioenschappen. Op de foto is te zien dat deze activiteit van de club wordt gewaardeerd met een boeket bloemen en een bidon.

Runners
`De Runners` is een vereniging voor en door hardlopers in Stadskanaal en omgeving. De vereniging heeft ruim 350 leden die op hun eigen niveau kunnen trainen in één van de acht deelnemende groepen.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal