Direct naar de inhoud.

Klap tot Klaploop gaat (weer) niet door.

  • door:
  • op:
Start 25e Klap tot Klaploop (F: archief RTV1).

MUSSELKANAAL – Ook dit jaar gaat de Klap tot Klaploop niet door. De organisatie ziet geen kans het evenement onder de huidige coronamaatregelen door te laten gaan. De 30ste editie van het loopevenement zal daarom in 2022 plaatsvinden.

Traditioneel wordt de loop van Musselkanaal naar Stadskanaal altijd op 2e paasdag gehouden. De organisatie heeft nog gekeken of het najaar van 2021 een optie is. Maar door de onzekerheid over de verdere ontwikkelingen, lijkt dat ook niet haalbaar.
De organisatie laat weten er alles aan te doen om in 2022 van de 30ste editie een groot feest van te maken. Iedereen die ingeschreven staat krijgt persoonlijk bericht in de komende weken.
 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal