Direct naar de inhoud.

Runners Stadskanaal organiseert open training

  • door:
  • op:
STADSKANAAL – Sportclub Runners Stadskanaal houdt op maandag 27 september een open training voor belangstellenden. Zij kunnen dan vrijblijvend komen trainen met een van de zes groepen. De club hoopt niet alleen beginnelingen aan te spreken met de actie, maar ook gevorderde lopers. ‘Zowel beginnende als gevorderde lopers zijn van harte welkom’, aldus de hardloopgroep op hun Facebookpagina. 
De vereniging traint is zes verschillende groepen. Deze groepen hebben allemaal hun eigen niveau. ‘Ben je net begonnen met hardlopen, train je alleen of wil je onder begeleiding van ervaren trainers en in groepsverband je conditie, snelheid en techniek verbeteren? Kom dan even langs’, aldus de vereniging. ‘Voor elke loper is er dus een groep die aansluit bij zijn of haar tempo en ambitie.’
De trainingsavonden zijn op maandag- en woensdagavond en zijn van 18.45 tot 20.15 uur. Bij de sportclub is niet alleen het lopen zelf belangrijk maar ook het evalueren met elkaar. ‘Na afloop van de training is er in de kantine gelegenheid om een kopje thee te drinken en de training te evalueren.’ Aanmelden voor de open training kan door een mail te sturen naar info@runnersstadskanaal.nl-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal