Direct naar de inhoud.

Klap tot Klaploop 2020 afgelast: “We verschuiven het naar 2021”

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – De organisatie van de Klap tot Klaploop heeft besloten om de 30ste editie die komend april gepland stond af te lassen in verband met het Corona-virus. Dit vertelde voorzitter van de loop, Tinka Goumans, zaterdagochtend bij het RTV1 radioprogramma 1 op zaterdag.

Tweede Paasdag

Goumans verteld in het interview dat de Klap tot Klaploop zal worden verschoven naar 2021. ,,De Klap tot Klaploop is al 29 jaar op Tweede Paasdag en is eigenlijk verankerd op deze dag” voegt Goumans eraan toe. ,,Daarom hebben we besloten om het niet later in het jaar te doen maar een jaar op te schuiven.”

Veel begrip

Het kersverse bestuur van de Klap tot Klaploop krijgt meteen een flink probleem voor de kiezen. ,,Zoiets is ook nog nooit eerder gebeurd” zegt de voorzitter van de loop. ,,We hadden dan ook niet echt een draaiboek waar we op terug konden vallen.”

Het volledige interview met Tinka Goumans is hieronder te beluisteren.

 

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal