Direct naar de inhoud.

De 44e Noorderpoort Nieuwjaarsloop Stadskanaal

  • door:
  • op:

RTV1 - archief - Schutrups Loopcircuit 2016 Noorderpoort Schutrups Nieuwjaarsloop 2012016_Theresia Bijl winnaar damesSTADSKANAAL – Het Schutrups Loopcircuit 2017 gaat zaterdag 7 januari a.s. van start met de traditionele Noorderpoort Nieuwjaarsloop in Stadskanaal. De Noorderpoort Nieuwjaarsloop bestaat uit een wedstrijdloop over tien kilometer en trimlopen over vijf en tien kilometer (twee rondes van vijf kilometer). De organisatie is evenals voorgaande jaren in handen van Runners Stadskanaal en de Stichting Loopcircuit Oost Groningen.

De start van zowel de wedstrijd als de trimloop is om 14.00 uur op de Sportparklaan. Het parcours is geheel verhard en voert de deelnemers langs de Atlantislaan, Onstwedderweg, De Wedde, Maarsbroek, Hoveniersweg, Borgenweg, Dr. Kinglaan en Maarsbroek. De lopers worden verbaal ondersteund door spreekstalmeester Harm Noor. Alle deelnemers ontvangen na afloop een kop snert. Inschrijven kan vanaf 12.00 uur tot een half uur voor de start in de kantine van het Noorderpoortcollege, Sportparklaan 5 te Stadskanaal, nabij de atletiekbaan. Douche- en kleedgelegenheid zijn aanwezig.

Foto archief RTV1 – Nieuwjaarsloop

De Noorderpoort Nieuwjaarsloop is de eerste loop van het Schutrups Loopcircuit 2017. Het Loopcircuit bestaat dit jaar uit 11 wedstrijden. De volgende loop van het Loopcircuit is de Schutrups Wintertrail in Exloo op zondag 12 februari 2017.

Meer informatie over de Noorderpoort Nieuwjaarsloop is te vinden op www.loopcircuit.nl of telefonisch te verkrijgen via 0599-616488.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal