Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Noorderpoort Nieuwjaarsloop op 2 januari

Archief-RTVS-Nieuwjaarsloop-2011STADSKANAAL – Een week nadat het Schutrups Loopcircuit 2015 is afgesloten met de Valkema Sport Oudejaarsloop is het op zaterdag 2 januari alweer tijd voor de Noorderpoort Nieuwjaarsloop in Stadskanaal.

Het is meteen ook de eerste hardloopwedstrijd in het kader van het Schutrups Loopcircuit 2016. De start is om 14.00 uur in de Noorderpoort aan de Sportparklaan. De wedstrijdloop gaat over tien kilometer. De recreatie- en jeugdloop gaat over dezelfde afstanden. De organisatie is in handen van Runners Stadskanaal.

Overallklassement

Afgelopen zondag stonden er maar liefst 800 lopers aan de start. Dat aantal verwacht de organisatie ook bij de start van het nieuwe seizoen. Zondag werden de winnaars van het overallklassement van het Schutrups Loopcircuit gehuldigd. Bij de mannen was dat Arjan Marchand uit Groningen, bij de vrouwen Theresia Bijl uit Stadskanaal.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.