Direct naar de inhoud.

Allerlaatste editie Klap tot Klaploop?

  • door:
  • op:
Foto: M. Dol – RTV1

STADSKANAAL – Op 2e paasdag 22 april 2019 wordt alweer de 29e editie van de Klap tot Klaploop gehouden. Het bestuur is al druk bezig met alle voorbereidingen om ook deze editie weer als een geslaagd evenement neer te zetten. Echter het is de vraag of er in 2020 wel een 30e editie zal plaats gaan vinden. Zonder versterking van het bestuur is de kans namelijk zeer groot dat de komende editie tevens de laatste Klap tot Klaploop zal zijn.

We willen natuurlijk allemaal dat dit belangrijke loopevenement voor onze gemeente Stadskanaal blijft bestaan.

De vier overblijvende bestuursleden kunnen de organisatie van de 30e editie zonder nieuwe vrijwilligers hoogstwaarschijnlijk niet waar maken. De organisatie is op zoek naar vrijwilligers die het bestuur willen versterken als bestuurslid of coördinator. ‘Want voor zowel het bestuur als voor het ‘goed in banen leiden van het evenement op de dag zelf’ zoeken we vrijwilligers’, aldus een woordvoerder van de stichting.

Lijkt je het leuk om dit evenement mee te helpen organiseren en je inzetten voor het leukste loopevenement van Stadskanaal en omstreken? Neem dan contact op met ons via info@klaptotklaploop.nl of jaapduit@ziggo.nl-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal