Direct naar de inhoud.

Is er toekomst voor de Klap tot Klaploop?

  • door:
  • op:
Foto: M. Dol – RTV1

STADSKANAAL – Op 22 april 2019 wordt de 29e editie van de Klap tot Klaploop gehouden.

Het bestuur is gestart met de voorbereidingen voor dit evenement. Het programma is inmiddels vastgesteld, met sponsoren worden momenteel weer afspraken gemaakt en het draaiboek wordt geactualiseerd. Kortom, bij het bestuur is er volop vertrouwen dat de 29e editie ook weer een geslaagd evenement wordt. Maar er zijn zorgen over de continuïteit.

Bestuurlijke versterking
Twee leden van het bestuur Herman Bruining (wedstrijdsecretaris) en Jaap Duit (voorzitter) hebben begin dit jaar al aangekondigd dat ze na deze 29e editie stoppen met hun werkzaamheden. Herman is elf jaar en Jaap Duit is negen jaar actief geweest om dit evenement mogelijk te maken. Een oproep begin dit jaar voor bestuurlijke versterking heeft geen nieuwe bestuursleden opgeleverd.

Oproep
Het bestuur van de Klap tot Klaploop doet nogmaals een beroep op iedereen die vindt dat dit evenement in lengte van jaren moet voortbestaan om zich te melden. Uw belangstelling kunt u kenbaar maken via de website www.klaptotklaploop.nl en info@klaptotklaploop.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-