Direct naar de inhoud.

Pagefestival organiseert Classic Pagepop

  • door:
  • op:
F: Archieffoto

STADSKANAAL – De organisatie van het Pagefestival heeft al twee keer gezien dat het evenement niet door kon gaan vanwege de coronamaatregelen van het RIVM. De organisatie geeft aan dat het wachten allemaal te lang duurt. ‘Al twee jaar zit de organisatie van het Pagefestival mopperend en grommend thuis op de bank met een kopje groene thee met munt. Weer geen Pagefestival, moeten we nog een jaar wachten… Het duurt allemaal veel te lang, ondanks de versoepelingen. ‘

Na een nieuwe persconferentie kwam het idee om toch een muzikaal evenement in Stadskanaal te organiseren boven borrelen. Ze geven aan dat het idee simpel is. ‘Gewoon lekker bandjes kijken op het Dagcampingterrein in Pagedal. Eén dag, zes bandjes, veel feest der herkenning, lekker hapje en drankje erbij en voor even weer dat weergaloze festivalgevoel in Stadskanaal. Inclusief afterparty’, aldus de organisatie.

Op 11 september wordt daarom Classic Pagepop. De bands worden later bekend gemaakt. ‘We verklappen nu alvast dat we er een knalfeest van maken’, zegt voorzitter Nico Wiersema. ‘En we zeggen het er nog maar een keer bij, omdat het moet: natuurlijk alleen als het allemaal een beetje opschiet met die versoepelingen.’-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal