Direct naar de inhoud.

Nieuwe financieel bestuurder Treant Zorggroep

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – Met ingang van 1 augustus 2019 benoemt Treant Zorggroep Ron Akkerman (58) als nieuwe financieel bestuurder (CFO). Hij volgt hiermee interim-bestuurder Jean-Pierre van Beers op. Ron Akkerman is een ervaren bestuurder en toezichthouder, die zijn sporen heeft verdiend in de gezondheidszorg, het onderwijs en het bedrijfsleven.

De raad van toezicht is blij met de komst van Ron Akkerman, die zich de komende periode samen met medebestuurders Rolf de Folter, Marco Dam en David Post gaat inzetten voor een gezonde en duurzame toekomst voor Treant.

Eén reactie op “Nieuwe financieel bestuurder Treant Zorggroep”

  1. Ik wens dat Stadskanaal dan meer nog dan nu opleidingsplekken krijgt toegewezen. Zodat in tenminste kraam/kinderklinische zaken weer volledig kunnen terugkeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-