Direct naar de inhoud.

Bloedprikken op afspraak bij Treant weer mogelijk vanaf 1 juni

  • door:
  • op:
Foto: Treant

REGIO – Vanaf 1 juni kunnen patiënten op afspraak weer bloed laten prikken bij de ziekenhuislocaties van Treant Zorggroep in Stadskanaal, Emmen en Hoogeveen. “Door op afspraak te werken, willen wij de wachttijden verkorten en drukte op de bloedafnamepoli’s spreiden”, aldus Treant. 

Patiënten kunnen zelf eenvoudig online een afspraak inplannen via de website van Treant. Op de bloedafnamepoli’s op de ziekenhuislocaties zijn nieuwe aanmeldzuilen en wachtkamerschermen geplaatst voor de nieuwe manier van werken. Daarnaast kunnen er via de website ook afspraken worden ingepland voor het inleveren van materialen voor laboratoriumonderzoek en het laten maken van een oogfoto.

Vrije inloop

Het blijft mogelijk om zonder afspraak voor bloedafname naar het ziekenhuis te komen, maar de wachttijd kan op drukke momenten wel oplopen voor patiënten zonder afspraak. Treant adviseert iedereen daarom om zoveel mogelijk op afspraak te komen.

Op de andere priklocaties van Treant in de regio kunnen patiënten nog gewoon zonder afspraak langskomen tijdens een inloopspreekuur. Uitzondering hierop is de buitenpoli van Treant in Veendam. Hier kunnen patiënten alleen op afspraak terecht.

 

 



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal