Direct naar de inhoud.

Gemeenten hijsen de vlag in top voor de zorgmedewerkers

  • door:
  • op:
Bestuursvoorzitter Paula Nelissen en chirurg Frank Kroezen houden de vlag omhoog bij Scheper in Emmen | Foto: Bianca Verhoef Fotografie

REGIO – Bij verschillende gemeentehuizen en Treant ziekenhuislocaties in de regio zijn maandag vlaggen gehesen voor de zorgmedewerkers. Met dit gebaar worden de zorghelden namens de inwoners van de provincie Drenthe en de gemeenten Borger-Odoorn, Coevorden, De Wolden, Emmen, Hoogeveen, Stadskanaal en Veendam in het zonnetje gezet. ‘Hartstikke trots op onze zorghelden!’, zo staat op de vlag te lezen.

Burgemeesters

Ook burgemeesters van verschillende noordelijke gemeenten deden mee met het inititatief. Zo hees Knoalster burgemeester Klaas Sloots vlaggen bij het Refaja Ziekenhuis en bij het gemeentehuis. Ook Jan Seton van Borger-Odoorn en Sipke Swierstra van Veendam hesen de vlag bij hun gemeentehuis. (tekst gaat verder onder de foto)

De vlag bij het gemeentehuis van Stadskanaal | Foto: RTV1

Onschatbare waarde

‘Zorgmedewerkers zijn in coronatijd van onschatbare waarde geweest, en dat zijn ze nog steeds. Ontzettend bedankt voor al jullie inspanningen, al die maanden lang!’, zegt een dankbare commissaris van de koning van Drenthe Jetta Klijnsma.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal