Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Jongeren zorgen voor levensgevaarlijke overlast in Nieuw Weerdinge

foto: www.vvtitan.nl

foto: www.vvtitan.nl

NIEUW-WEERDINGE – In de voetbalvelden van de verenigingen Titan en NWVV in Nieuw-Weerdinge zijn gisteren glassplinters gevonden. Volgens Wim Katoen van Plaatselijk Belang Nieuw-Weerdinge gaat het om kapotgeslagen bierflessen die zijn ingegraven. De vermoedelijke daders zijn een groep jongeren in de leeftijd van 8 tot 12 jaar. Deze groep zorgt al langer voor overlast in het dorp. Dit probleem moet nu echt worden aangepakt zegt Wim Katoen voor de RTV Drenthe microfoon. “Wie doet nu zoiets, hierdoor is een slagaderige bloeding heel dichtbij, de politie moet echt ingrijpen voordat er gewonden vallen”.

Luister en lees alles hierover op: RTV Drenthe

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.