Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Mevrouw Drenth-van Housselt wordt 103 jaar!

A-Horst (f: musselkanaal.eu)

A-Horst (f: musselkanaal.eu)

MUSSELKANAAL – Aanstaande maandagochtend (17e febr.) feliciteert burgemeester Galama om 10.00 uur mevrouw G. Drenth-van Housselt. Zij verblijft in de ‘A-horst’ aan de Paulus Potterlaan 34 Musselkanaal en wordt die dag 103 jaar!! Geesje Drenth-van Housselt is alweer vijf jaar woonachtig in verzorgingshuis ‘De A-Horst’ in Musselkanaal. Mevrouw Drenth-van Housselt werd op 17 februari 1911 geboren in het Duitse Bochum en kwam in het verzorgingstehuis De A-Horst om dichterbij haar oudste dochter Anneke Mulder-Drenth te kunnen wonen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.