Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Hennepkwekerij ontmanteld

PolitieWedde – In een woning aan de Hoofdweg Wedderveer ontmantelde de politie woensdagavond een hennepkwekerij.

De politie stelde een onderzoek in bij de woning omdat daar een raam vernield zou zijn. Bij de woning was niemand meer aanwezig. Op bellen werd niet opengedaan. Agenten gingen naar binnen en troffen op de eerste etage een hennepkwekerij aan. In één kamer stonden 271 planten. In de andere kamer stonden 176 planten die kort daarvoor waren geknipt.

De kwekerij is ontmanteld. Omdat er sprake was van diefstal van stroom is de meter door een monteur van het elektriciteitsbedrijf verwijderd. De politie heeft contact gehad met de huurder van de woning. Deze 53-jarige inwoner van Bourtange wordt binnenkort als verdachte verhoord.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.