Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vele festiviteiten op eerste editie uitmarkt Westerwolde

uitmarktwesterwoldeWEDDE – Op Koningsdag 26 april wordt voor de eerste keer uitmarkt Westerwolde georganiseerd. Tijdens dit lentefeest is er van alles te beleven in recreatiegebied Wedderbergen; LIVE optredens, een groot aantal activiteiten, proef & eet gelegenheden en een lente fair. De uitmarkt is een gratis evenement en vanaf 10.00 ’s ochtends geopend.

Simone FM zendt tijdens de uitmarkt live uit vanuit hun welbekende rode dubbeldekker en er zijn LIVE optredens van o.a. View for a Day, Marco en Devie en Toycar Taxi op het muziekplein. Naast muziek zijn er allerlei activiteiten georganiseerd door o.a. de Onstwedder Gaarv’n, Vesting Bourtange, Middeleeuws ter Apel, Hengelsportfederatie Groningen/Drenthe en Boogschuttersgilde Ter Apel. Met ezel ritjes, mini mountainbikes, schminken, een springkussen en een klimtoren zullen de kinderen zich ook geen moment vervelen.

Ook kan men (h)eerlijke streekproducten proeven als blaarkoppenworst, ouderwetse Westerwoldse hapjes en is er een lentefair om over heen te struunen. Wat de dag een extra feestelijk tintje geeft is de officiële opening (11.00) van het nieuwe overdekte zwembad in Wedderbergen. Kortom; Uitmarkt Westerwolde biedt voor ieder wat wils!

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.