Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Koningsdag op zaterdag 26 april in Musselkanaal

oranje comite MusselkanaalMUSSELKANAAL – Het Oranje Comité in het nieuw, naast nieuwe kleding en nieuwe banners is het bestuur ook aangevuld met 3 nieuwe bestuursleden. Het bestuur bestaat nu uit Jolanda Ten Hof, Nelly van der Laan, Cedric van Dijken, René Vrieswijk, Eric Langbeek, Gert Niemijer en Willie Deiman. Ook heeft het “Oranje Comité haar eigen website gelanceerd. Kijk op www.oranjecomitemusselkanaal.nl voor het gehele programma op zaterdag 26 april.
Naast het traditionele programma zoals de Oranje markt wordt op deze speciale dag het programma met diverse activiteiten aangevuld.

Zo is er voor de kinderen van de basisscholen een wedstrijd levend standbeeld en een wedstrijd cup cakes bakken uitgeschreven. Alle kinderen van groep 6 t/m groep 8 kunnen zich hier voor inschrijven en zijn er diverse prijzen te winnen. Inschrijven kan telefonisch bij de op de flyer vermelde leden van het Oranje Comité of via info@oranjecomitemusselkanaal.nl. Op 2 podia zullen de Dj’s de gehele dag de muzikale omlijsting verzorgen.
Gedurende de middag zal Muziek vereniging “Amicitia” tijdens de rondgang over het evenementen terrein hun beste beentje voorzetten.

Op het Willem Diemer plein zullen er diverse activiteiten plaats vinden zoals: Springkussens, Bungy jumpen, voetbalwand en andere jeugdspelen. Ook zal de Oranje markt gewoon om 9 uur weer van start gaan, op deze markt kunnen verenigingen en particulieren hun waar te koop aan bieden aan het publiek.
Kortom Musselkanaal zal weer “Oranje”gekleurd zijn op zaterdag 26 april.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.