Direct naar de inhoud.

Oranjeconcert met samenzang in Onstwedde

  • door:
  • op:

mannenensemble PekelaONSTWEDDE – Zaterdagavond 26 april (Koningsdag) wordt er in de Hervormde Kerk te Onstwedde een Oranjeconcert met samenzang gehouden, aanvang 19.30 uur.Het Chr. Mannenensemble Pekela o.l.v. Kiny Eiten en het duo Kiny Eiten en Gert Immerzeel zal hier hun medewerking aan verlenen. Het orgelspel zal worden verzorgd door Bert Wolfs en Albert Meems. Bij de samenzang zullen onder andere de volgende liederen worden gezongen: Het Gronings Volkslied, het Wilhelmus, de Zilvervloot en Gelukkig is het Land. Bij dit concert is de toegang GRATIS, wel is er bij de uitgang een collecte ter bestrijding van de onkosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-