Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Feest met Arjen Boltjes in JSDB

Arjen Boltjes 2014ONSTWEDDE – Het succesvolle optreden van de Gelegenheidsband in jeugdsoos ‘de Boerderij’ (JSDB) op zaterdag 5 april jl. smaakt naar meer. Op zaterdag 10 mei staat er namelijk weer een live-optreden gepland. Niemand minder dan Arjen Boltjes zal deze avond langskomen om de gasten te vermaken.

 

Op 31 juni 2007 is het allemaal voor Arjen begonnen. Tijdens een feest van de plaatselijke brandweer, waar Boltjes destijds korpslid was, was het opgevallen dat hij wel een aardig deuntje kon zingen. In de korte tijd dat Arjen zich op het artiestenvak heeft gestort, heeft hij op diverse bijzondere evenementen en feesten van zich laten horen. Zo heeft hij o.a. het kampioensfeest van voetbalclub Harkemase Boys en het jubileumfeest van VHC Actifood met het feestmuziek muzikaal mogen opluisteren.

Het optreden van Arjen Boltjes vindt plaats op zaterdag 10 mei. De deuren gaan net als anders om 20.30 uur open. Het optreden van Boltjes zal rond een uur of tien beginnen. Van te voren, tijdens de pauzes en na het optreden van Boltjes wordt de muziek verzorgd door de DJ’s van JSDB. De entree is voor pashouders gratis en niet-pashouders betalen € 3,-. Minimumleeftijd 12 jaar.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.