Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Snikkeweek geopend in Musselkanaal

Foto: M. Dol - RTV-S

Foto: M. Dol – RTV-S

Foto: M. Dol - RTV-S

Foto: M. Dol – RTV-S

MUSSELKANAAL – Woensdagmiddag om twee uur is de jaarlijkse Snikkeweek geopend in Musselkanaal. Bij ’t Klaain Klappie was een bord opgehangen met het thema van dit jaar. Op dit bord zat een laagje waardoor deze niet te lezen was. Burgemeester Galama heeft het bord met behulp van een brandweerslang van een oude brandweerauto schoongespoten. Tijdens de opening waren de “Klooster smartlappen” aanwezig om muziek ten gehore te brengen. De Snikkeweek was vanaf woensdagmiddag 14 uur officieel geopend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.