Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Zonnige, speelse Buitenspeeldag op de Brink in Cereswijk te Musselkanaal.

Buitenspeeldag Musselkanaal

Buitenspeeldag Musselkanaal

MUSSELKANAAL – afgelopen woensdag 11 juni van 13.30 tot 16.00 uur waren de kinderen in een aantal straten de baas. De Nationale Buitenspeeldag werd georganiseerd in alle delen Nederland. De veiligheid op straat werd weer eens onder de aandacht gebracht van alle weggebruikers.

Om en op de Ceresbrink waren 70 kinderen die allerlei spelletjes deden. Het luchtkussen, een speelse draak met grote tanden, versperde de straat. Extra was de tumblingbaan, die geplaatst was in de speeltuin. Zelfs de peuters van ruim 1 jaar rolde over deze baan. Maar ook tieners moesten de tumblingbaan even uitproberen. Voor iedereen was er veel drinken, een ijsje en iets lekkers. Deze buitenspeeldag werd georganiseerd door medewerkers van buurthuis de Stobbe.

Buitenspeeldag Ceresbrink

Buitenspeeldag Ceresbrink

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.