Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kokkerellen met de voedselbank en een modeshow voor minima

Kokkerellen met de voedselbank

Kokkerellen met de voedselbank

MUSSELKANAAL – Het Netwerkcafé ‘vrijuit’ voor mensen met een uitkering organiseerde vorige week in buurthuis de Stobbe in Musselkanaal een inloopmarkt ‘Veel doen met weinig geld’. Maar liefst twaalf Stadskanaalster organisaties die zich inzetten voor mensen met een smalle beurs presenteerden zich hier met hun activiteiten.

Zo was er een workshop kokkerellen met de Voedselbank Zuidoost- Groningen. Ook waren er enthousiaste reacties voor de minima modeshows van kledingruilbank Veur Noppes. Het Netwerkcafé vrijuit Stadskanaal is een platform van en voor uitkeringsgerechtigden die ervaringen willen delen, hun netwerk willen uitbreiden en informatie willen over (vrijwilligers)werk en uitkering. Het volgende Netwerkcafé staat gepland voor woensdag 19 november en gaat over de nieuwe Participatiewet.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.