Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Ballonnetje Illona Corzaan gevonden in Wallonië

winnaars ballon wedstrijd avond4daagse Musselkanaal

winnaars ballon wedstrijd avond4daagse Musselkanaal

MUSSELKANAAL – Tijdens de inhuldiging van de avond4daagse in Musselkanaal, d.d. 16 mei, werden er Helium gevulde ballonnen opgelaten en gisteren was de prijsuitreiking aan diegenen waarvan de ballon het verst gekomen is.

Iedereen kon iets te drinken nemen met wat lekkers erbij. Door de extra sponsoren is deze prijsuitreiking mogelijk gemaakt. Beka gaf allereerst de poedelprijs aan Wil Deiman, omdat zijn ballon naast de auto van de opblaasfirma in de Technicumstraat was geland. Ook kreeg elke winnaar een “ballon” met haar of zijn naam en de vermelding erop waar de ballon gekomen was en hoeveel kilometer het vanaf Musselkanaal is. Daarna noemde zij de naam van Ilona Corzaan. Haar ballon is het verst gekomen en wel 451,9 km in een plaats in het Franse gedeelte van België. Ilona mocht als eerste haar prijs uitzoeken.

Hierna volgden stuk voor stuk alle winnaars, die ook weer een prijs mochten kiezen. Van velen was de ballon geland in Ysselstein in Limburg, 247 km hier vandaan. Tot slot werd een groepsfoto van de prijswinnaars gemaakt en hierna ging iedereen voldaan huiswaarts. (Via Hans de Jong – bron & foto S.A.M )

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.