Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Slagaderlijke bloeding door uithaal met zaag

Archief foto: een politieagent slaat iemand in de boeien

Archief foto: een politieagent slaat iemand in de boeien

MUSSEL – Een 63 jarige inwoner van Mussel is aangehouden omdat hij zijn 67 jarige overbuurman mert een zaag zou hebben geslagen. Het slachtoffer moest zich daardoor met spoed laten behandelen aan een ernstige verwonding aan zijn onderarm. Volgens het slachtoffer kwam de verdachte met de zaag bij hem aan de deur om te klagen over het geblaf van zijn honden. Tijdens de ruzie die hierop voortkwam, haalde de 63 jarige verdachte uit met zijn zaag. Een slagaderlijke bloeding was het gevolg. De politie stelt een onderzoek in naar het voorval.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.