Direct naar de inhoud.

Grote sport- en gezondheidsmarkt in Musselkanaal

  • door:
  • op:

ReumActiefMUSSELKANAAL – Sportdorp Musselkanaal en Patiënten vereniging ReumActief organiseren op zaterdag 23 augustus a.s. van 11.00 tot 16.00 uur samen een groots opgezette sport- en gezondheidsmarkt in de Technicumstraat te Musselkanaal. De hele dag staat in teken van het goede doel ReumActief.

Het wordt een groots opgezette, gezellige braderie met een kleine 30 kramen op het gebied van sport en gezondheid. Er zijn verschillende sport- en spelactiviteiten, demonstraties/workshops en diverse gratis testen. De eerste 500 bezoekers ontvangen een mooi gevulde goodiebag gratis.

Tijdens deze dag is er een ambulance van het Promotieteam Ambulancezorg Groningen aanwezig die door iedereen bezichtigd kan worden. Ook de Stichting Wensambulance Noord is aanwezig met hun wensambulance. Zij maken wensen waar van ernstig zieke kinderen.

Daarnaast zijn er diverse beweegdemonstraties en clinics. Denk aan een gratis workshop tai chi, een demonstratie acrogym, schermen, rolstoelhockey en diverse dansdemonstraties. Tevens geeft de Stichting Service Dogs twee demonstraties met de hulphonden en is er bij Fysiotherapie Musselkanaal de mogelijkheid om een echo te laten maken. De Klapster Schutters komen met een heuse mobiele schietbaan!

Sportcentrum Bodyfit organiseert gedurende de hele dag een Spinning marathon. Durf jij de uitdaging aan en wil jij je ook inzetten voor het goede doel om zo nog meer mensen met een handicap te kunnen laten sporten en bewegen, geef je dan alvast op via http://www.sportcentrumbodyfit.nl/ Opgave kan ook op de dag zelf. Naast de Spinning marathon kun je leuke prijzen winnen bij onder andere een Freeplayer wedstrijd.

Ook voor de kinderen zijn er vele leuke activiteiten. Zo is er o.a. een springkussen en kunnen ze met Bruintje Beer op de foto.

Het goede doel dit jaar, ReumActief, wil met het geld nog meer mensen met een reumatische aandoening en beweegbeperking in beweging zien te krijgen.

Kijk voor meer informatie op de website van ReumActief (www.reumactief.info) of Sportdorp Musselkanaal (http://www.sportdorp-musselkanaal.nl) of op de verspreide posters en flyers.
sportdorp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-