Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gewonde bij ongeval op de Aziëlaan

Foto: M. Dol - RTV-S

Foto: M. Dol – RTV-S

Foto: M. Dol - RTV-S

Foto: M. Dol – RTV-S

STADSKANAAL – Bij een verkeersongeval op de Aziëlaan is vrijdagmiddag in ieder geval één gewonde gevallen. Rond 12:20 uur kregen de hulpdiensten een melding van het ongeval op de kruising van de Aziëlaan met de Schotlandlaan. Twee auto’s zijn met elkaar in botsing gekomen. Eén van de auto’s is tegen de Markflat tot stilstand gekomen. Vermoedelijk is de bestuurder van de audi onwel geworden waarna hij op de verkeerde weghelft kwam. De brandweer uit Stadskanaal en het Mobiel Medisch Team uit Groningen hebben geassisteerd. Uiteindelijk is de arts van het MMT met de ambulance meegegaan naar het ziekenhuis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.