Direct naar de inhoud.

Gewonde bij ongeval op de Aziëlaan

  • door:
  • op:
Foto: M. Dol - RTV-S
Foto: M. Dol – RTV-S
Foto: M. Dol - RTV-S
Foto: M. Dol – RTV-S

STADSKANAAL – Bij een verkeersongeval op de Aziëlaan is vrijdagmiddag in ieder geval één gewonde gevallen. Rond 12:20 uur kregen de hulpdiensten een melding van het ongeval op de kruising van de Aziëlaan met de Schotlandlaan. Twee auto’s zijn met elkaar in botsing gekomen. Eén van de auto’s is tegen de Markflat tot stilstand gekomen. Vermoedelijk is de bestuurder van de audi onwel geworden waarna hij op de verkeerde weghelft kwam. De brandweer uit Stadskanaal en het Mobiel Medisch Team uit Groningen hebben geassisteerd. Uiteindelijk is de arts van het MMT met de ambulance meegegaan naar het ziekenhuis.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal