Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

NIEUW SPORTAANBOD BIJ MSK

Foto: Sportdorp-Musselkanaal.nl

Foto: Sportdorp-Musselkanaal.nl

MUSSELKANAAL – Dankzij een bijdrage van “Sportdorp Musselkanaal” kunnen de inwoners van Musselkanaal en omstreken zeer binnenkort hun conditie op peil houden en er alles aan doen om fit en gezond te blijven bewegen. Hierbij hoort natuurlijk ook het sociale aspect van het gezamenlijk, gezellig en ontspannen bezig zijn.

De gymnastiekvereniging MSK uit Musselkanaal biedt de mogelijkheid aan jong en oud om in blokjes van 10 lessen te werken aan een gezond lichaam of gezamenlijk lekker bezig te zijn met het beoefenen van sport.

Voor de volwassenen onder ons is er Combifit. Bij Combifit biedt de vereniging het werken aan conditie, krachttraining, grondoefeningen. De spieren worden aan het werk gezet! Dit alles gebeurt in een ontspannen en ongedwongen sfeer. De lessen worden zo aangeboden dat iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen. De eerste Combifit training is op donderdag 28 augustus van 19.30 – 20.30 uur.

Voor de kinderen in de basisschoolleeftijd wordt er vanaf 5 september van 16.15 u. tot 17.15 u. iedere vrijdag Combigym gegeven. Deze lessen bestaan uit: Bootcamp, Tumblingbaanspringen, Freestyle, Minitrampspringen en Floorball, etc.

Alles lessen staan onder begeleiding van deskundige en gediplomeerde leiding en worden gegeven in de gymzaal aan de Fr. Nanningstraat. De kosten zijn € 17,50 per 10 lessen. Mede mogelijk gemaakt door sportdorp Musselkanaal.

Voor meer informatie kan gekeken worden op de website van de gymnastiekvereniging MSK: www.mskgym.nl.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.