Direct naar de inhoud.

Verdachte brandstichting 2e Exloërmond weer vrijgelaten

Politie-112-logo-alarm-hulpdiensten. groot formaat.2e Exloërmond – De man die vrijdagavond werd opgepakt voor een brand in Tweede Exloërmond is weer op vrije voeten.

De politie heeft niet genoeg bewijs om de 48-jarige man langer vast te houden. Wel blijft hij verdachte voor de brand rond de flatwoningen in de Harm Tiesingstraat. In de buurt is het al langer onrustig door een burenruzie. Sinds begin dit jaar zijn diverse brandjes gesticht.

De rust leek te zijn teruggekeerd in de buurt na maatregelen van de woningcorporatie en de politie. Verschillende buurtbewoners hebben vorige week al aangifte van bedreiging gedaan tegen de verdachte. Het is niet bekend of de brand daar iets mee te maken heeft. De man verblijft volgens de politie tijdelijk niet in zijn eigen woning.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-