Direct naar de inhoud.

Burendag 2014 rondom het lustrum van Speeltuin Krioeltje in Musselkanaal

  • door:
  • op:

DE-Burendag 2012-Logo-CMYK-Versie1MUSSELKANAAL – Op zaterdag 27 september wordt er van 10.00 tot en met 15.00 uur een feestje gevierd in en rond speeltuin Krioeltje, aan de Geraniumstraat in Musselkanaal. Dankzij het Oranjefonds en Douwe Egberts kan er bij het 5 jarig bestaan van Krioeltje een feestje gebouwd worden voor alle buren. Het feestje wordt geopend door Ella en een mysterieuze “on “bekende gast.

Voor de kinderen kan er gespeeld worden op de opnieuw gekleurde speeltoestellen. Er is een luchtkussen en er zijn allerlei andere spelletjes. Twee clowns schminken de kinderen als ze dit leuk vinden. In de Geraniumstaat is een markt. Deze markt wordt georganiseerd door een aantal buren. Aan de andere kant van de straat kunnen kinderen en buren hun spullen te koop aanbieden.

Tijdens deze burenmarkt zijn er allerlei spullen te zien, te koop, om te ruilen, mee te nemen. Voor een natje en droogje wordt gezorgd.

Een aantal sportverenigingen uit Musselkanaal geven tijdens deze burendag een presentatie. Als u interesse heeft kunt u zich aanmelden bij deze sportverenigingen. Zoals u ziet er is van alles te doen tijdens deze Burendag. Dit alles met gezellige muziek van plaatselijke artiesten. Deze Burendag met Burenmarkt is zaterdag 27 september van 10.00 uur tot 15.00 uur.Opgave voor de markt kan via speeltuinkriejoeltjemsk@outlook.com



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal