Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vrachtwagen gekanteld op de N391

Foto: H. Buseman - 112kanaalstreek

Foto: H. Buseman – 112kanaalstreek

NIEUW WEERDINGE – Vrijdagmiddag is rond 15:00 uur op de N391, de provincialeweg tussen Emmen en Ter-Apel, een vrachtwagen gekanteld.

De met aardappelen geladen vrachtwagencombinatie was door onbekende oorzaak na een grote bocht in de zachte berm terecht gekomen en gekanteld. De chauffeur zou met de schrik zijn vrij gekomen. De opgeroepen brandweer van Emmen hoefde niet in actie te komen. De aardappelen werden met de hand en een kraanwagen uit de trailer gehaald.

Ook de berm en sloot liggen bezaaid met aardappelen. Deze zullen door een andere vrachtwagen worden opgehaald. De berging van de vrachtwagen is op dit moment nog aan de gang. Het verkeer kan tijdens de hulpverlening en eerste bergingswerkzaamheden van één rijbaan gebruik maken. Het verkeer zal gedurende een periode ook stil worden gezet of worden omgeleidt.

Tekst en foto: H. Buseman – 112kanaalstreek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.