Direct naar de inhoud.

RTVS radiomaker scoort met zijn radioshow landelijke aandacht

  • door:
  • op:
Leon Musters laat het artikel zien
Leon Musters laat het artikel zien

RTVS – Het radioprogramma “Het Grote Mysterie” van RTV Stadskanaal bestaat inmiddels alweer een jaar. Programmamaker Léon Musters is er in geslaagd om samen met zijn team een opvallende show neer te zetten die de nieuwsgierigheid van menig luisteraar prikkelt. Het dinsdagavond programma scoort zelfs zo goed dat het landelijke aandacht heeft gekregen met een item in het magazine ‘Psychologie’ van uitgeverij Quest. In het Grote Mysterie worden onverklaarbare zaken besproken zoals: ufo’s, ghosthunting, buitenaards leonleven, lucide dromen, gezondheid, autisme, spirituele ervaringen, helderziendheid, tijdreizen, parapsychologie, dimensies, graancirkels, complottheorieën, paranormaal onderzoek etc.

Ter gelegenheid van het 1 jarig bestaan van het RTVS radioprogramma: ‘Het Grote Mysterie’ blikken Leon en zijn sidekicks (Rita, Marina, Ronny, Bert Jan en vele anderen) op dinsdag 30 december terug in een extra lange ‘mysterieuze’ aflevering.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal