Direct naar de inhoud.

UFO gespot boven Stadskanaal

  • door:
  • op:
UFO boven Stadskanaal

STADSKANAAL Gisterenavond (19 september) rond 18.50 uur is er een mysterieus object (UFO) gefotografeerd die boven Stadskanaal leek te hangen. Een inwoner uit Nieuw Buinen bedacht zich niet en maakte snel enkele foto’s. De man die anoniem wil blijven (naam bekend bij redactie) stopte zijn auto langs de N374 en maakte drie unieke foto’s.

Volgens zijn verklaring ging het om een groot object wat je echter niet terug ziet op de foto. Wat hem verder opviel is dat het object stil leek te hangen en dat de wolken juist voorbij gingen. Volgens de inwoner was het object grijs van kleur.

De foto’s waren gisteren al op het facebook account van RTV1 geplaatst en maken intussen enorm veel reacties los.

UFO boven Stadskanaal

7 reacties op “UFO gespot boven Stadskanaal”

  1. Gisteravond toen het donker was zagen wij een rood verlicht object boven Nieuw Buinen/Buinerveen. Het bewoog van links naar rechts of hing een tijd stil.

  2. Gistermiddag rond 17.45 u. reed ik via Bonnen door het veld van Gieten naar Gasselternijveenschemond. Heb ook een object zien hangen boven Stadskanaal maar kon niet zien wat het was. Het was te ver weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-