Direct naar de inhoud.

UFO gespot boven Stadskanaal

  • door:
  • op:
UFO boven Stadskanaal

STADSKANAAL Gisterenavond (19 september) rond 18.50 uur is er een mysterieus object (UFO) gefotografeerd die boven Stadskanaal leek te hangen. Een inwoner uit Nieuw Buinen bedacht zich niet en maakte snel enkele foto’s. De man die anoniem wil blijven (naam bekend bij redactie) stopte zijn auto langs de N374 en maakte drie unieke foto’s.

Volgens zijn verklaring ging het om een groot object wat je echter niet terug ziet op de foto. Wat hem verder opviel is dat het object stil leek te hangen en dat de wolken juist voorbij gingen. Volgens de inwoner was het object grijs van kleur.

De foto’s waren gisteren al op het facebook account van RTV1 geplaatst en maken intussen enorm veel reacties los.

UFO boven Stadskanaal-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal