Direct naar de inhoud.

Onverklaarbaar en mysterieus

  • door:
  • op:

GhosthuntingRTVS – Het radioprogramma de ‘ZaterdagMiddagMix’ duikt in de wereld van het onverklaarbare. In het verleden is dit wel eens vaker gedaan maar dat was op onregelmatige basis. Vanaf april komt hier verandering in. Iedere 1e zaterdag van de maand gaat Bert Jan Brinkman samen met Leon Musters onverklaarbare zaken belichten in het 3e uur (17.00 – 18.00 uur) van de ZaterdagMiddagMix (ZMM) op RTV Stadskanaal.

Eén van de dingen die onverklaarbaar zijn is het zien van buitenaardse wezens of entiteiten in de geestenvorm. De mens heeft 5 zintuigen, al wordt er gesuggereerd dat er een zesde zintuig is dat er voor zorgt dat je in een ander bewustzijn impulsen kan ontvangen die de normale sterveling niet krijgt. Trillingsgetal, dromen, leven na de dood of bestaat er geen dood? Wat is groot en wat is klein? Momenteel gebruiken we slechts 12% van onze hersenen. Waarvoor dient de andere 88%? Hoe zit het nu met die dimensies, lichtsnelheid en kosmische oneindigheid? Allemaal vragen.. Bestaan er wezens die vele stadia, zintuigen en dimensies verder zijn dan ons? Het bewijs is overduidelijk dat er UFO-sightings zijn, dat er een hele hoop paranormale activiteiten plaatsvinden die wij (nog) niet snappen. Bestaan er tijdreizen en hoe zit het dan met de ontstane paradox hierdoor. Zijn er echt zaken die streng geheim gehouden worden voor ons? (UFO disclosure).

In aflevering 1 op zaterdag 6 april gaan we het hebben over ghosthunting. Na afloop van de radio-uitzending worden er ‘s avonds door RTVS en een TV team van RTL opnamen gemaakt tijdens een ghosthunting sessie ergens in zuid-Groningen. Het resultaat hiervan laten we je binnenkort zien en horen.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal