Direct naar de inhoud.

Kanaalster schrijft ‘Niemand ziet mijn tranen’

  • door:
  • op:
Foto ingezonden door Uitgeverij Boekscout

STADSKANAAL – Onlangs is bij Uitgeverij Boekscout het boek ‘Niemand ziet mijn tranen’ van Dinah M. Meijer verschenen. Zolang ze zich kan herinneren werd ze gedreven door een onstuitbaar optimisme en levenslust, maar op de achtergrond was er altijd het stille, onverklaarbare verdriet dat zijn schaduw over gebeurtenissen wierp.

Kind

Als kind vond ze zichzelf een vreemd en lastig meisje, totdat ze uiteindelijk de sluier van haar jeugd lichtte en het kind in zich is gaan begrijpen.Aan de hand van zeven meeslepende en inspirerende verhalen blikt de schrijfster terug op haar jeugd. Ze omschrijft haar belevenissen, gevoelens en gedachten die leiden tot diepe en verrassende inzichten. Ze wil met dit werk niet alleen de lezer een spiegel voorhouden om met een andere blik naar zichzelf te kijken, maar vooral mensen met een traumatische jeugd helpen te helen en tips aan te reiken om met zichzelf aan de slag te gaan.

Regressie

Dinah M. Meijer (in de regio beter bekend als Dinah Hagedoorn) werkte tot 2015 als communicatiemedewerker en tekstschrijver bij Theater Geert Teis. In 2012 voltooide ze de 3-jarige opleiding ‘Transpersoonlijke Regressietherapie’ bij Tasso, een internationaal toonaangevend instituut onder leiding van Hans ten Dam. Daarna begon ze haar eigen praktijk met als voornaamste missie: cliënten met jeugdtrauma’s vooruit te helpen. Haar bijzondere jeugdherinneringen, haar ervaring als therapeut, plus de liefde voor het schrijven hebben tot dit unieke en zeer persoonlijke boek geleid.

(Ingezonden)-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal